Aanbod

Bloemen voor elke gelegenheid, voor ieders smaak en budget. Vlot online of telefonisch te bestellen.
Events, workshops of een vergeet-me-nietje, LK floral Service staat voor U klaar!
Events, in de ruime zin van het woord vallen steeds binnen één van de drie luiken (prof., Part., bedrijven). Voor elk event gaande van tuinfeest tot show, kijken we binnen welk segment het valt en hoe we doelgericht te werk kunnen gaan.
Het persoonlijk contact speelt ook hier een belangrijke rol. We treden jouw comfortzone binnen en starten onze samenwerking met een losse, efficiënte babbel. Een afspraak gaat dus (bijna) altijd door bij de gastheer/dame thuis, op het bedrijf of op locatie.

Na dit vrijblijvende gesprek gaat de samenwerking van start. Transparante offertes, duidelijke afspraken en onze passie maken van jouw event “het” event. Een momentopname waarop je nog jaren kan terugblikken. Geen standaard aankleding, maar een beeld perfect te linken aan jouw stijl, jouw merk, jouw uitstraling.

Plan je een gezellige namiddag/avond met je vrienden/vriendinnen of met de vereniging? Ben je op zoek naar een creatieve of eerder ontspannende invulling van dit moment? LK Floral Service biedt je de gepaste oplossing!

Een toffe en toegankelijke workshop, aangepast aan het seizoen of aan een vooraf bepaald thema, waar je jouw creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

Of ben je eerder te vinden voor ons relaxprogramma? Een seizoendemonstratie waarbij je gezellig wat kan keuvelen met de aanwezigen en tegelijkertijd kan genieten van een bloemrijke demonstratie.
Dit concept biedt je niet enkel de mogelijkheid om te kijken, maar ook om thuis te kunnen genieten van de creaties! Alle werkstukken worden na afloop tegen democratische prijzen aangeboden.

Alle modules zijn uitvoerbaar op verplaatsing: bij jouw thuis, in het clublokaal, bij mooi weer buitenshuis,… Onze service past zich aan uw visie aan en maakt er gegarandeerd een gezellig samenzijn van!

Onze vergeet-me-nietjes zijn een uniek concept die keer na keer zorgen voor tranen van geluk en het goed voor de dag komen van de aanbieder.
Hoe vaak vergeten we een verjaardag of een jubileum? Dit is volkomen verleden tijd! LK zorgt ervoor dat je steeds op het juiste moment een leuk bloemencadeau ter beschikking hebt.

Hoe ga je te werk?

  • Bekijk de agenda voor de periode van een jaar
  • Zoek hierop minimum 4 aangelegenheden waarop je bloemen wenst cadeau te geven aan je geliefde, je moeder/schoonmoeder, of een ander persoon
  • Bezorg ons de contactgegevens van deze personen en de nodige data
    Wat doen wij voor U?
  • De avond voor de gelegenheid krijgt u van ons een sms of een mail met de aankondiging dat we de volgende dag bloemen leveren voor de aangegeven gelegenheid.
  • U kan de dag starten met een proficiat
  • Wij leveren de bloemen met een gepersonaliseerd kaartje
  • U mag de pluimen opsteken en moet nooit meer afrekenen met een laattijdige attentie om het goed te maken.

Gepassioneerd

door bloemen

Al verschillende jaren heb ik een voorliefde voor bloemen, het werken ermee en het vervaardigen van florale creaties. Deze liefde werd stilaan een passie en de drijfveer achter mijzelf als persoon. “Kevin en zijn bloemen” kwam meer en meer ter sprake en het bracht mijn inzet en gedrevenheid naar een hoger niveau.
Uit die passie en visie ontstond LK Floral Service, Lennertz Kevin Floral Service. Mijn missie? Iedereen kunnen laten genieten van de pracht van bloemen en dat via ons gepersonaliseerd aanbod.

Florist zijn is niet louter een job van 9 tot 5 maar het florist zijn is een levensvisie.